Duurzame handzeep voor je juf of meester!

Het einde van de schooljaar nadert, de meeste eindexamenklassen genieten al heerlijk van de vakantie! Maar voordat je de boeken al aan het inleveren bent en je schooltas in de kast legt, is het einde van het jaar op veel (basis)scholen eerst tijd voor de eindejaarsschoonmaak. Hierbij komen de schoonmaakmiddelen van GreenClean natuurlijk super goed van pas. Maar we hebben ook het perfecte afscheidcadeautje voor je favouriete docent als bedankje voor het lesgeven tijdens de coronapandemie. 

Een leuk, praktisch en bruikbaar cadeau! Een cadeau die een knipoog geeft naar de afgelopen periode: handzeep die speciaal is ontwikkeld door Werfzeep voor het project #hetgaatnietomzeep, waarbij de zeep een middel is om dichters een nieuw podium te geven. Daarmee gaat met een stuk zeep, een stuk cultuur niet om zeep. Alle Wonderschoon!-zepen bevatten dezelfde superzachte handzeep (uitstekend geschikt om regelmatig je handen te wassen).

De Wonderschoon!-handzepen zitten in een wikkel die is bedicht door een bekende Nederlandse of Vlaamse dichter. Daarmee krijgt de dichter een wonderschoon podium en jij zachte en schone handen. Het gedicht duurt 20 seconden, precies de tijd die nodig is voor goed handen wassen. Terwijl jij je handen sopt, prikkelen hun woorden je tot een glimlach, gedachte of een droom. 

Met welke handzeep ga jij je docent mee verassen?