Mini eco schoonmaaksetje

Dit schoonmaakpakketje is een pakketje met een missie! Het is een kennismakingset voor schoonmaken op een duurzame en natuurlijke manier. Samen met een zakje Baking Soda, het Eco-schuursponsjes en een kokosnootkommetje. Milieuvriendelijker kan het bijna niet. Leuk om cadeau te geven, maar ook leuk om voor jezelf eens uit te proberen! 🙂

Baking Soda is een natuurproduct. Het is volledig biologisch afbreekbaar en te gebruiken voor 101 schoonmaakklusjes:  baking soda ontvet, ontzuurt, ontkalkt en absorbeert geurtjes. Daarnaast is het zeer milieuvriendelijk.

De eco-schuursponsjes zijn gemaakt van een Mediterraanse grassoort. Het is perfect om de aangekoekte pannetjes mee schoon te maken, de wastafel of de kraan etc. Samen met baking soda is het helemaal een super schoonmaakteam! Na gebruik kan het schuursponsje gewoon bij het GFT-afval. Hieronder een kleine stappenplan om zo’n eco-schuursponsje te maken uit een baaltje (1 baaltje is voldoende voor 3 schuurbolletjes).

  1. Trek een flinke pluk uit het baaltje en trek de vezels een beetje uit elkaar.
  2. Draai een stevig bolletje en knijp er af en toe flink in onder het draaien.
  3. Spoel het bolletje even goed onder de kraan en knijp het bolletje uit.

Strooi een beetje baking Soda op het kokosnootkommetje. Doop een vochtige ecoschuursponsjes hier in en begin met schoonmaken. Na het schoonmaken goed naspoelen met water.

7,80