Groene schoonmaakmiddelen die niet kunnen ontbreken in de keuken!

In de meeste huishoudens behoort de keuken tot één van de favoriete plekken in het huis. Het is vaak de ontmoetingsplek voor het gezin om samen bij elkaar te komen om te koken, te eten, huiswerk te maken en (erg belangrijk) om koffie te zetten. De keuken staat vol met eten en drinken en allerlei spullen om eten of drinken klaar te maken. Dit zorgt er ook gelijk voor dat het heel belangrijk is om de keuken goed schoon te houden. Voor een frisse, heerlijk geurende en duurzame keuken kunnen de schoonmaakmiddelen van GreenClean natuurlijk niet ontbreken! 

Als je de juiste groene schoonmaakproducten gebruikt, dan hoeft het schoonmaken van de keuken niet moelijk te zijn of erg tijdrovend. Het allerbelangrijkste is dat er zo min mogelijk voedselkruimels te vinden zijn, om ongedierte te voorkomen. Lees ons artikel fruitvliegjes bestrijden met afwasmiddel voor meer informatie. Verder kunnen veel keukens snel ogen als een vuilnisbelt, vanwege de vieze vaat… Oplossing: hou de vaat in bedwang. 

Met de juiste voorbereiding is het schoonmaken zo gepiept, hier zijn de keukenproducten die je kan gebruiken: 

 

Tip: Heb je keukenapparatuur van aluminium of RVS? Gebruik dan nooit of te nimmer aggressieve schoonmaakmiddelen, zeker niet in combinatie met schuursponsjes. Er is dan een hele grote kans dat je het apparatuur beschadigt. 

Als je echt milieubewust bezig wilt zijn, denk je natuurlijk ook aan het watergebruik en de watertemperatuur. Bij twijfel kan je deze zeer milieuvriendelijke middelen gebruiken: citroensap, bakin soda, natuurazijn en groene zeep. Maar wil je ook een lekkere geur in huis, neem dan een kijkje in onze webshop!