Microvezeldoekjes: een technologisch hoogstandje

De komst van het microvezeldoekje heeft gezorgd voor een revolutie in de schoonmaakbranche. Op het eerste gezicht lijkt het misschien op een doodnormale poetsdoek, maar niks is minder waar! Het is de grootste schoonmaak uitvinding sinds de komst van de afwasmachine. Dit komt door de technologie die achter het maken van het doekje zit. Een microvezeldoekje bestaat uit vezels die wigvormig zijn en functioneren als kleine haakjes. Deze speciale vezels trekken daardoor vanzelf vuil, stof en vet aan. De voordelen van het gebruik van zo’n microvezeldoekje:

  • Het microvezeldoekje is zeer goed in gebruik; het is zacht, goed in vorm en in een handomdraai maak je gladde oppervlaktes streeploos schoon, dankzij de haakvormige vezels.
  • Het doekje maakt schoonmaakproducten overbodig, omdat in de meeste gevallen een vochtig doek al genoeg is om de smerigste huishoudens schoon te maken. Toch voegt het gebruik van schoonmaakmiddelen een heerlijke frisse geur toe die niet te missen is in huis.

 

Toch zit er één adder onder het gras. Bij het wassen van dit wonderlijk schoonmaakdoek (op 60 graden anders blijft het vuil erin steken) kunnen microvezels vezels vrijkomen die bijdragen aan de plasticsoep.. Oplossing is dat de doekjes worden gewassen in speciale waszakken die deze microvezels opvangen! De microvezeldoekjes van SMART gaan wel tot wel 200 wasbeurten mee.

Klik hier om je microvezeldoekjes te bestellen!