Duurzaam je huis schoonmaken met Ecopods

Het Belgische bedrijf Ecopods heeft met zijn geweldige hervulbare schoonmaakmiddelen onze harten veroverd. Juist door te laten zien dat met kleine capsules een groot verschil kan gemaakt worden, geeft het ons vertrouwen dat je met kleine stapjes écht kan bijdragen aan het milieu. Gelukkig wordt er met de krachtpaserc van capsules niet ingeleverd op kwaliteit. Ecopods kent namelijk haar oorsprong in het professionele schoonmaken en garandeert daardoor succes met de kleine krachtpatser van capsules. Bovendien bestaan de ecologische capsules uit natuurlijke ingrediënten en lossen ze volledig op in water.

Hoe te gebruiken?

  1. Doe de wateroplosbare capsule in een plantenspuit of in een emmer (of in de bijbehorende fles!). Knip de capsule niet open!
  2. Vul de fles of emmer met handwarm water aan en laat vervolgens de capsule volledig oplossen. Tip: als je gaat schudden gaat het oplossen een stuk sneller.
  3. Klaar! Gebruik het schoonmaakmiddel in combinatie met een microvezeldoekjes voor een extra glanzend resultaat. Door een herbruikbare plantenspuit te gebruiken met kraanwater beperk je het plastic afval tot een minimum.

 

Ecologisch schoonmaken

De visie van Ecopods berust op de levensstijl ‘Blue Sustainability’. Dit houdt in dat er niet alleen rekening wordt gehouden met milieuaspecten, maar ook met menselijke aspecten. Hier valt bijvoorbeeld ook gezondheid en welzijn onder. Door Ecopods’s inzet voor verantwoord poetsplezier als moeder natuur, slagen ze erin om modern schoonmaken bij jou in huis te brengen! Maar niet alleen het milieu doe je een plezier met het gebruik van de schoonmaakmiddelen van Ecopods, het scheelt jezelf ook tijd en ruimte. Je hoeft alleen maar te vertrouwen op de perfecte zeepdosering en je kan van start gaan! Bovendien zijn de capsules zacht, veilig in gebruik en zijn ook nog eens eenvoudig op te bergen! Vandaar dat bij het gebruik vaneco-pods (de capsules) er nu extra opbergruimte is in je schoonmaakkastje. Dus, wanneer begin jij met eco-pods schoon te maken?

Lees ook ons artikel over eco-refills.