Vaderdag

Voor de duurzame papa, de vader die alles al heeft of voor die ene man die zelf ook altijd met de meest milieubewuste & originele cadeautjes aan komt zetten: duurzame cadeaus voor Vaderdag! Ben je al weken op zoek naar een leuk cadeautje voor je vader of herinnert dit artikel je eraan dat het deze zondag (20 juni) vaderdag is? Geen nood, wij hebben de leukste ideetjes voor je klaarstaan! Allemaal milieuvriendelijk, ecologisch, duurzaam en ook nog eens super verantwoord natuurlijk! Laten we dit jaar van vaderdag een duurzame en bewuste editie maken!

Jouw vader verdient het dit jaar om deze zondag extra in het zonnetje te worden gezet, geef daarom eens onze heerlijke verzorgingsproducten voor tijdens het scheren. Met de scheerproducten van GreenClean kan je zelf een leuk pakketje samenstellen. Bijvoorbeeld een verzorgingspakket met een traditioneel scheermes, losse navulmesjes, scheerzeep en een speciale gezichtskwast! Dat gezegd te hebben, met een beetje emancipatie in het huishouden is ook niks mis mee, dus wat dacht je ervan om onze heerlijk geurende schoonmaakmiddelen als cadeautje te geven? Je zou zelfs kunnen aanbieden om een middagje mee te poetsen 😜.

Verder is het duurzaamste (en misschien ook wel leukste) wat je kan doen: samen gezellig iets te ondernemen met je vader. Denk hierbij aan samen sporten, een film kijken, aanbieden om één hele dag mee te helpen met allerlei klusjes in het huis of samen gezellig een terrasje te pakken nu het weer kan! Laat ons weten op instagram wat jij gaat doen op vaderdag en win een kortingscode op de Argan aftershave balm!